Nieuwe bassist voor BOOM, like that!

Het is nu ruim 3 jaar geleden dat de eerste plannen werden gesmeed voor een Dire Straits tribute-band. Out of the blue vroeg Edgar aan Arno (die net gestopt was bij zijn band “Otherwise”) of hij zin had om muziek van Dire Straits en Mark Knopfler te gaan maken. “Ja, natuurlijk!!!” was het antwoord en het begin van de band (destijds met 4 personen) was een feit en dat allemaal op het verjaardagsfeestje van Edgar’s dochter Eefke Janssen, BOOM, like that! Vandaar ook die naam…
Inmiddels is BLT een groot succes en een bekende naam in het tribute-, festival- en theater circuit. Met zo’n 20 succesvolle shows achter de rug en momenteel zo’n 15 in het vooruitzicht, met zelfs boekingen in 2018 mogen we trots zijn op wat we hebben gerealiseerd. Helaas heeft Arno besloten om te stoppen met BLT. Arno is momenteel bezig met afstuderen (TU bouwkunde) en gaat zich volledig richten op zijn carrière als bouwkundig ingenieur! Uiteraard vinden we dit heeeel jammer maar wel begrijpelijk. Arno, namens iedereen van BLT: BEDANKT! We gaan je missen….heel veel succes!!
Het farwell concert van Arno is op Zaterdag 18 Februari in Theater ‘t Mozaïek in Wijchen.

Inmiddels heef BOOM, like that! een waardige plaatsvervanger gevonden, genaamd Frank van Krij. Wij wensen zowel Arno als Frank veel succes in hun nieuwe carrière!